De Overgang van Overgave naar Transformatie

Herken je ook dat je allerlei klachten hebt, zowel fysiek als psychisch, die je soms als overgangsklachten herkent en soms ook niet? Voel je je soms niet meer helemaal thuis in je lichaam? Of herken je jezelf af en toe niet meer? Soms belemmeren de klachten je zo dat je niet meer optimaal kan functioneren? En ben je in de leeftijdscategorie tussen de 40 en 60 jaar, dan zou dit allemaal met de overgang te maken kunnen hebben!
Nederland kent op dit moment 1,6 miljoen vrouwen in de overgang. Er heerst nog steeds taboe op de overgang. Hoewel er gelukkig steeds meer aandacht aan wordt besteed.

Enkele cijfers:
• de overgang begint vaak al in het 42ste levensjaar. Tussen 40 en 60 wordt als normaal beschouwd.
• 1 procent van de vrouwen komt al voor haar 40ste in de overgang; 1 procent heeft nog een cyclus op haar 59ste.
• De gemiddelde leeftijd waarop de menstruatie definitief stopt is 51 jaar.
• 80 procent van de vrouwen ervaart klachten. 20 procent daarvan heeft ernstige klachten en kan daardoor niet goed functioneren.
• 20 procent ervaart helemaal geen overgangsklachten.

Wil je meer informatie, bewuster omgaan met de overgang en daarin begeleid worden? Dan is dit programma iets voor jou! Ons programma is erop gericht om vrouwen tussen de 40 en 60 jaar te informeren en begeleiden tijdens deze periode van transformatie naar een nieuwe levensfase.

Wat bieden wij?
Een programma heeft staat in het teken van informeren, bewustwording, begeleiding en gerichte actie op ontspanning, beweging, heling en transformatie.

Thema-avonden, groepssessies, individuele sessies en workshops/trainingen. (klik door voor meer informatie).

We starten met een intake-gesprek om jou en jouw klachten beter te leren kennen. Hiermee maken we de begeleiding en de thema-avonden op maat en ronden het programma af met een afrondingsgesprek. Daarna kan je natuurlijk nog deel blijven nemen aan de diverse individuele- en groepssessies en workshops.

Vergoeding door zorgverzekeraars
Je ontvangt een factuur van ons voor de investering van het halfjaarprogramma. Deze kan je declareren bij je zorgverzekeraar, mits je een aanvullende verzekering hebt, die deze vorm van complementaire/alternatieve zorg dekt. Wij zijn aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Kijk op de website voor meer informatie over welke zorgverzekeraars zijn aangesloten of neem contact op met ons als je hier vragen over hebt

Interesse?
Stuur een mail aan info@word-jezelf.nl en we informeren je verder.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Jessica Laman en Evelyn Spoor
www.soepel.info
www.word-jezelf.nl