Ervaringen cliënten

Ik heb een aantal van mijn cliënten gevraagd of zij hun ervaringen willen delen op mijn website, omdat ik denk dat het fijn is voor jou te lezen hoe anderen mij als begeleider ervaren. Mijn cliënten delen graag hun ervaring ook om je te laten weten dat investeren in jezelf loont. Dus laat je overtuigen en neem contact met mij op als je begeleid wilt worden in je zoektocht.

Om privacy redenen zijn de namen in de testimonials veranderd of niet voluit geschreven.

Daniëlle, 58 jaar uit Dordrecht

Ik gun iedereen ‘Evelyn’. Op een verbindende professionele wijze brengt Evelyn je in contact met waar het nu echt over gaat. Zij pelde mijn vraagstuk af tot de kern en voelde haarscherp aan wanneer ik probeerde weg te komen met verzinsels, een leugentje of wanneer ik mij verschuilde. Ze bracht mij tot de kern, gaf mij handvatten en was liefdevol en met al haar aandacht aanwezig.

Ik heb een duidelijke voorwaartse stap kunnen maken door haar aanpak.

Chantal, 31 jaar uit Zwijndrecht

Ik heb ruim een half jaar coachgesprekken gehad bij Evelyn. Deze gesprekken hebben mij erg geholpen om weer lekker in mijn vel te zitten. Evelyn is toegankelijk, doeltreffend, eerlijk en prettig in de omgang.
Haar werkvormen zijn gevarieerd, wat ik erg prettig vond. Om de iets diepere problematiek aan te pakken, heb ik EMDR van Evelyn mogen krijgen. Het is bizar hoeveel dit nog voor mij heeft gedaan. Evelyn weet ook hierin een veilige omgeving te creëren en is kundig. Ik zou Evelyn aanbevelen aan anderen.

Anne, 35 jaar uit Den Haag

Tijdens corona werd ik wat down en lusteloos. Mijn hulpvraag ging over balans werk-privé. En hoe ik om kon gaan met de situatie waar we ons in bevinden. Evelyn heeft me geholpen met inzicht te krijgen in waar ik invloed op heb en waar niet, waar mijn grenzen liggen en hoe ik met de vele prikkels om kan gaan. Wat heel fijn was, is dat de consulten ook deels online konden. Ook dan waren de consulten erg prettig en effectief. Aanrader!

Petra, 47 jaar uit Maassluis

Jaren lang heb ik hard gewerkt om alle ballen hoog te houden zowel privé als op het werk. Ik had het idee dat het mij goed genoeg af ging. Totdat ik vast liep en mijzelf niet meer herkende. Ik reageerde zeer geëmotioneerd op alles en iedereen, mijn lichaam deed pijn en ik voelde mij ontzettend moe. Ik was aan het overleven.

Samen met Evelyn heb ik uitgezocht hoe het zover is gekomen door te luisteren naar mijn lichaam. Ik heb geleerd hoe ik mijn levensstijl kan omzetten qua gedachten, stil te staan bij gevoelens, te durven kiezen voor wie ik ben en dat ik er mag zijn. De slogan “Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf” is het cadeau wat ik, dankzij Evelyn, aan mijzelf heb kunnen geven.

Sandra, 42 jaar uit Breda

Enige tijd geleden liep ik van de ene therapie naar de andere therapie. Maar eigenlijk mocht alles niet echt baten, of het was maar voor korte duur. Hopeloos werd ik ervan.

Totdat ik Evelyn ontmoette via een zuster van mij. Zij wist direct de juiste snaar te raken met haar deskundigheid, empathisch en sensitief vermogen. Evelyn leert mij hoe ik weer kan genieten van de mooie dingen in het leven, voor mezelf mag gaan staan en de juiste balans te vinden in zowel mijn privé leven als op mijn werk.

Het leven lacht mij weer toe, dankzij Evelyn.

Nadia, 30 jaar uit Rotterdam

In het begin van mijn carrière bij de overheid ben ik door Evelyn gecoacht. Als ‘jong broekkie’ was ik onzeker en vond ik het belangrijk dat iedereen mij aardig vond. Via de sessies bij Evelyn kreeg ik antwoord op de vraag waar dit vandaan komt en hoe ik vanuit mijn eigen kracht en normen en waarden kan functioneren, zonder me telkens af te vragen wat de ander nu van me vindt. Tijdens de sessies werden ook een aantal oefeningen gedaan, waardoor mijn minder sterke punten gevisualiseerd –en dus ook extra beleefd- werden. Dit heeft me enorm geholpen bij mijn zelfinzicht en het vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Kortom, door Evelyn heb ik een ontzettend goede basis weten te bouwen in mijn rol als professional en ook als privépersoon. Evelyn biedt een luisterend oor, stelt de juiste vragen en daagt je uit om het beste uit jezelf te halen, zonder dat zij alles voorkauwt. Daarnaast is ze in staat om de diepte in te gaan, met respect voor je eigen grenzen. Ik raad Evelyn aan als coach wanneer je in het dagelijks leven of in je werksituatie tegen dingen aanloopt waarbij je je onzeker voelt of niet weet hoe je met bijzondere situaties moet omgaan. Ik heb er –tot op de dag van vandaag- ontzettend veel aan gehad!

Marian, 40 jaar uit Dordrecht

Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met Evelyn via een vriendin. Ik was mezelf kwijt. Kreeg wat meer tijd voor mezelf door kinderen die alweer iets groter waren waardoor de vraag wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik naar boven kwam. Met Evelyn heb ik geleerd bij mijn gevoel te komen en stil te staan in het oog van de orkaan van de veeleisende maatschappij en alle gevoelens die daarbij hoorden door mijn hoge sensitiviteit. Ik ben langzaam oud verdriet gaan verwerken en in gaan zien dat al het gevoel er mag zijn. Sterk in mijn schoenen staan, met vallen en opstaan en loslaten wat niet meer nodig is door diverse technieken toegepast. Altijd de goede toepassing voor het juiste moment.

Sandra, 35 jaar uit Rotterdam

Wat ben ik blij dat ik naar Evelyn ben gegaan!
Ik wist eigenlijk zelf niet eens waarvoor, een beetje een vaag onderbuik gevoel van niet helemaal lekker in mijn vel zitten. En dat terwijl ik een leuke baan heb, een fijn gezin, sport en aan yoga doe. Ik ben bij Evelyn geweest en kwam er als herboren vandaan! Heerlijk ontspannen en weten waar de zwakke plek zit.
Wat ik heel knap vind is dat Evelyn snel de vinger erop legt waar het ‘m in zit, schakelt makkelijk over naar een andere aanpak zonder dat je daarbij over je eigen grenzen gaat. Kortom, ik raad het iedereen aan, ik ben fan!

Anita, 50 jaar uit Rotterdam
Ik kan iedereen aanraden om naar Evelyn te gaan. Ik ben in het dagelijks leven best een druk baasje en houd er van om met veel dingen tegelijk bezig te zijn. Toch merk ik aan kleine dingen (zoals spierpijn) dat hierdoor spanning in mijn lijf ontstaat. In een fijn gesprek met Evelyn wordt duidelijk wat er speelt en zij weet wat er dan nodig is. Ze zorgt bij mij met behulp van Acces Bars-behandelingen voor diepe ontspanning en rust. Ik heb geen idee wat er allemaal gebeurt tijdens een behandeling, maar het voelt erg goed! En na afloop voel ik me uitgerust en heel ontspannen. Ik ga dan ook met plezier regelmatig naar Evelyn voor zo’n fijne behandeling!

Jacqueline, 58 jaar uit Dordrecht

Evelyn is een fijn mens en makkelijk om mee te praten. Ik vond het een fijne leerzame periode.