Informatie

Ben je geïnteresseerd in wat ik te bieden heb of wil je meer informatie, bel me op onderstaand telefoonnummer of mail mij dan vrijblijvend.

Contactgegevens

Word jezelf!
Evelyn Spoor

T: 06-15681178
E: info@word-jezelf.nl

Praktijk

In Dordrecht houd ik mijn praktijk bij Soepel Therapie & Massage, Nieuwstraat 29. Voor routebeschrijving klik hier.

Parkeren

Je kunt op diverse plekken parkeren in de binnenstad: parkeergarage Drievriendenhof (2 minuten looptijd), parkeergarage Veemarkt (5 minuten) of parkeergarage Achterom (naast de AH) (4 minuten). Op de Steegoversloot en in de Museumstraat kunt u op straat parkeren. Hier geldt betaald parkeren. De parkeertijd is gelimiteerd.

Tarieven

Natuurgeneeskundige-, Psychosociale- en EMDR consulten:

Acces Bars behandeling: € 95,00 per uur.

Natuurgeneeskundig/psychosociaal consult: € 95,00 per uur, € 140,00 voor 1,5 uur.

EMDR behandeling (los): € 120,00 per uur, € 170,00 per 1,5 uur.

Vergoeding door zorgverzekeraars
Mijn natuurgeneeskundige, psychosociale en EMDR consulten komen voor vergoeding in aanmerking bij zorgverzekeraars, mits je een aanvullende verzekering hebt, die deze vorm van complementaire/alternatieve/psychosociale zorg dekt. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Kijk op de website van de BATC voor meer informatie. Of neem contact op met je zorgverzekeraar of je zij een contract hebben met de BATC.

Coaching

Coaching particulier: € 95,00 per uur.

Coaching zakelijk: € 120,00 per uur exclusief BTW.

Duur van een coachingstraject is afhankelijk van de afspraken die met de coachee c.q. cliënt en/of met de organisatie worden gemaakt. Hierin speelt de vraagstelling c.q. de klacht een rol.

Vergoeding door werkgevers of uitkerende instellingen

In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching of therapie te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim.

Ik ben ook coach voor de Gemeente Rotterdam en vindbaar als senior therapeut op GORTcoaching.nl.

En aangesloten bij Coachfinder.

Afzeggen afspraken

Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. Dit geldt voor alle afspraken.

Privacy

Bij het verlenen van mijn diensten in de praktijk verwerk ik uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens omga heb ik deze Privacyverklaring opgesteld.

Afhandeling klachten en geschillen

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie, waarbij ik aangesloten ben, kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie.
Indien u een klacht hebt, meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt, wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Inschrijfnummer BATC: BR-02503
AGB zorgverlenerscode 90103102
AGB praktijkcode: 90062500
Klacht- en Tuchtrecht nummer: KB 1612.2094
KvK nummer: 61539139
BTW-id: NL002034379B91